Sluiten

 B2B partner

Meubels én samenwerkingen op maat.

Table du Sud is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het maken van eikenhouten tafels met een metalen- of eiken onderstel vanuit de eigen werkplaats in Heeze. Inmiddels is ons assortiment flink uitgebreid, waardoor klanten voor hun hele interieur op maat bij ons terecht kunnen. 


Partnerprogramma
Speciaal voor jou als interieur professional biedt Table du Sud een partnerprogramma aan. Het programma biedt verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen en privé shoppen.

Interesse?
Scroll naar beneden voor meer informatie.

Inschrijven

Header.1
Header.3
Header.2

“ Het leuke vind ik dat je bladen en poten kunt mixen en matchen tot jouw ultieme droomtafel. Dit was voor mijn klant echt belangrijk! “

Mariska Oldenburg

Corner House Creatives


Welk type bedrijf ben jij?

Voor ieder type bedrijf een passende samenwerking.

projectinrichter. interior stylist. Reseller.

Leadfee

Wanneer je jouw klanten doorverwijst naar Table du Sud voor de aanschaf van meubels ontvang je een korting voor deze bijdrage. 

Ready to manufacture order

Onder een ready to manufacture order verstaan we een bestelling die al helemaal compleet is en alleen nog maar ingevoerd hoeft te worden in ons systeem.

Speciale kortingen

We hanteren ook kortingen voor bepaalde hoeveelheden, prijzen en producten. Het is niet mogelijk om kortingen te combineren.

Onze showroom

Om jouw klant optimaal te kunnen adviseren.

Speciaal voor jou

Op maandagen stellen we onze showrooms voor jou ter beschikking. Dit betekent dat jij kunt privé shoppen met jouw klant zodat je optimaal kunt adviseren. Om hier gebruik van te maken vragen we je om voorafgaand een afspraak te maken.

Producttraining

Om jouw klant goed te kunnen helpen is natuurlijk productkennis nodig. Bij terugkerende samenwerkingen bieden we daarom een uitgebreide producttraining aan die jou kan ondersteunen tijdens het verkoopgesprek.

Inschrijfformulier

Meld je nu aan en ontvang meer informatie.

Volledige naam

KVK nummer

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Soort bedrijf

E-mailadres

Jouw aanvraag is verstuurd! Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging van je inschrijving.

Verstuur inschrijving