Sluiten

B2B partner

Meubels én samenwerkingen op maat.

Speciaal voor jou als interieur professional biedt Table du Sud een partnerprogramma aan. Het programma biedt verschillende voordelen zoals kortingen, trainingen en privé shoppen.

Go to  sign up

Header.1
Header.3
Header.2

" It's like I couldn't wish for more. Their extensive catalog ties in with everything I have in mind for my customers. "

profile image 0

Silvia Nickson

Studio Nicks

Company type

Voor ieder type bedrijf een passende samenwerking.

projectinrichter. interior stylist. Reseller.

Leadfee

Wanneer je jouw klanten doorverwijst naar Table du Sud voor de aanschaf van meubels ontvang je een korting voor deze bijdrage.

Executable order

Onder een executable order verstaan we een bestelling die al helemaal compleet is en alleen nog maar ingevoerd hoeft te worden in ons systeem.

Speciale kortingen

Naast de leadfee en een executable order hanteren we ook kortingen voor bepaalde hoeveelheden, prijzen en producten. Het is niet mogelijk om kortingen te combineren.

Our showroom

Om jouw klant optimaal te kunnen adviseren.

showroom image

Speciaal voor jou

Op maandagen stellen we onze showrooms voor jou ter beschikking. Dit betekent dat jij kunt privéshoppen met jouw klant zodat je optimaal kunt adviseren. Om hier gebruik van te maken vragen we je om voorafgaand een afspraak te maken.

Product training

Om jouw klant goed te kunnen adviseren is natuurlijk productkennis nodig. Bij terugkerende samenwerkingen bieden we daarom een uitgebreide producttraining aan die jou kan ondersteunen tijdens het verkoopgesprek.

Plan een afspraak

Application form

Meld je nu aan en ontvang meer informatie.

Volledige naam

KVK nummer

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Soort bedrijf

E-mailadres

Jouw aanvraag is verstuurd! Je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging van je inschrijving.

Verstuur inschrijving